746

Deelnemers

27135

Ingezameld bedrag

Familiedag

SportYves is meer dan een sportevenement. Het is een warme familiedag waarop iedereen zich kan uitleven.

Je kan naar hartenlust komen wandelen of lopen rond het Damvalleimeer, met rondjes van 1,8km is dit voor iedereen toegankelijk. Op het parcours worden jullie getrakteerd op verschillende animatiestanden en een uitgebreide bevoorrading.

Er zullen twee soorten fietstochten zijn: een sportieve rit en een familietocht. De sportieve rit wordt georganiseerd door fietsclub Admiraal en begeleid door de Vlaamse moto seingevers. Deze fietstocht vertrekt om 9u en is meer gericht op de “getrainde” fietser. Op het einde worden de fietsers getrakteerd op een uitgebreide bevoorrading. De uitgestippelde familietocht is meer gericht op gezinnen en recreatieve fietsers. Bij deze familiefietstocht kan individueel worden vertrokken aan het Damvalleimeer tussen 9u30 en 13u30. De deelnemers genieten iets minder dan 20km van warme fietspaden en krijgen hun bevoorrading mee bij inschrijving.

Ben je niet zo een sportieveling, kom je gewoon graag eens de sfeer opsnuiven of breng je graag wat supporters mee? Kom dan genieten van onze kerstmarkt. Niemand zal zich vervelen op SportYves want iedereen krijgt gratis toegang tot de kerstmarkt. Hier heb je een zicht over het hele gebeuren, kan je genieten van verschillende eet- en drankstanden, ontdek je de platinum sponsors via hun infostand en geniet je van achtergrondbeats van Dj’s en verschillende muzikanten.

De kleinste onder ons kunnen zich uitleven in het kinderdorp. ’s Avonds zullen ze jullie nog uitgebreid vertellen over de oude volksspelen, de knutselhoek, de kindergrime of hun cadeautje. Nieuw dit jaar is dat je als ouder jouw kind met een gerust hart kan achterlaten in het kinderdorp. Wij zorgen voor een opvangsysteem waarbij jouw kind tot maximum 1u30 bij ons kan blijven.

Voor de koukleumen onder ons zal de sportbar ’t Meer open blijven. Net als vorig jaar zullen wij dus nauw met de uitbaters van de sportbar samenwerken. Iedereen kan hier dus terug gezellig komen nagenieten.

Nieuw dit jaar is #iedereenzijnyves: SportYves zal altijd de naam van Yves De Lausnay blijven dragen. Toch bleek uit de mooie reacties in 2018 dat er heel wat gelijkaardige verhalen zijn. Om deze reden zouden we graag iedereen de kans geven om zijn geliefde, familie, collega of vriend(in) te steunen of te herdenken. Kom als groep en laat jouw 'Yves' weten dat je er voor hem/haar bent met onze #iedereenzijnyves! Bestel vandaag nog onze halswarmer om #iedereenzijnYves te steunen. Maak er samen met ons een warme traditie van.

Wij zorgen voor een fantastische dag en jullie steunen Kom op tegen Kanker.

Voor altijd in ons hart!

Anneleen Deriemaeker

Voor onze clubgenoot Wim.

Brigitte Van Wassenhove

Voor Yves, verlies brengt ons aan het licht wat voor ons van waarde is. Dankbaarheid droogt de tranen voor wat ik zo mis.

Veerle Beheyt

mijn mama, 90 jaar ; twee maal borstkanker, 1 maal darmkanker en nu moet ze opnieuw 25 bestralingen ondergaan; huphup Nelly huys!

Chantal De Keuster

Voor Leen en Anneke

Sarah Cantoro

Broere for broere

Kristof Van Damme

Voor wie nu vecht, gevochten heeft, overwonnen heeft of verloren heeft .... weet dat er van je gehouden wordt !!! ❤️❤️❤️

Sandra De Schryver

Anneke

Antoon Robbens

Anneke

Jacqueline Danneels

Claudine Poelman

Kathy Vandenbussche

Claudine Poelman. Het is al vijf jaar dat we onze lieve zus Claudine moeten missen . Ook zij zal nooit verloren gaan en wordt nog dagelijks door heel veel mensen gemist .

Kathy Poelman

Wandelen voor de Yves van toporganisator Esther & wandelen voor Yves Henderickx van mijn allerliefste tweeling! Twee mannen en vooral toppapa's die deze wereld helaas moet missen.

Hanne Willems

Aan opa Weiss. Hij heeft hard gestreden, maar jammer genoeg de strijd verloren aan longkanker. Veel liefs van Isabel, Frank en Heidi

Isabel Piens

Yves, papa van Céline, Amandine & Charlotte

Roos Van der Veken

Omdat niemand verloren gaat! Yves blijft voor altijd bij ons.

Esther Verhamme

Voor mijn papa Yves die ik 3 jaar geleden verloor aan kanker.

Familie Henderickx

Speciaal voor jou Kim

Dimitry Van der Sype

Mijn lievelingstante Miche voor altijd in mijn ❤️

Nadine Van Egten

Lieve Franck

Bieke Van Roy

Pepe, je bent 3 jaar geleden gestorven aan die verschrikkelijke ziekte. De sterkste persoon die ik kende heeft het gevecht verloren. Je was zelf een fervent wandelaar en mocht je hier nog geweest zijn, ben ik er zeker van dat je SportYves had gesteund door mee te komen wandelen. Ik denk aan alle getroffenen wanneer ik dit zal doen, maar vooral aan jou. Ik mis je, pepeke x

Joyce De Vos

Arlette Moereels was de meest fantastische onthaalomi die we ons konden indenken voor onze 2 varkens

Wendy De Bruycker

Opa Piek

Anoniem

Speciaal voor jou, nonkel Yves

Witse Clincke

Op de eerste plaats is dit een herdenking aan ons mama die overleden is aan kanker. Vorig jaar was Wim één van de fietsende deelnemers, nu is hij zelf getroffen door kanker. Wimmeke, ik denk veel aan u en wens u nog veel moed en sterkte. Ook aan Myriam, de zus van mijn beste vriendin wens ik het allerbeste toe in haar strijd tegen dat "zwarte beest". Liefs Magda VW

Magda Van Wassenhove

}