746

Deelnemers

27135

Ingezameld bedrag

#iedereenzijnYves

Op 19 maart 2017 moesten wij abrupt afscheid nemen van onze Yves. Yves had een enorme strijdlust en is altijd blijven geloven. We willen Yves dan ook eren zoals hij was, met een evenement dat op zijn lijf geschreven> is. Eentje waarbij zijn positieve blik op het leven naar boven laten komt, doorzettingsvermogen de belangrijkste troef van de dag wordt en daarnaast warmte van vrienden, familie en kennissen een must zijn. Deze ingrediënten zorgen voor de perfecte Yves-cocktail: SPORTYVES TEGEN KANKER!

Sportyves is onze manier om Yves te laten verder leven onder al zijn geliefden en kennissen. Toch bleek uit de mooie reacties in 2018 dat er heel wat gelijkaardige verhalen zijn en dat iedereen om zijn eigen persoonlijke reden aanwezig was. Dit heeft ons dan ook aan het denken gezet om iedereen de kans te geven om zijn geliefde, familie, collega of vriend(in) te steunen of herdenken.

Kom als groep en laat jouw 'Yves' weten dat je er voor hem/haar bent met onze #iedereenzijnyves! Hebben jullie in de familie/vriendengroep iemand die jullie een hart onder de riem willen steken? Of hebben jullie iemand die je graag op een warme manier herdenkt? Vorm een groep en laat ons weten wie jullie “Yves” is in jullie inschrijving. Bestel vandaag nog onze halswarmer om #iedereenzijnYves te steunen. Maak er samen met ons een warme traditie van. Wij zorgen voor een fantastische dag en jullie steunen Kom op tegen Kanker. Zoals Luc De Vos het zo mooi zegt: niemand gaat verloren!

Voor altijd in ons hart!

Anneleen Deriemaeker

Voor onze clubgenoot Wim.

Brigitte Van Wassenhove

Voor Yves, verlies brengt ons aan het licht wat voor ons van waarde is. Dankbaarheid droogt de tranen voor wat ik zo mis.

Veerle Beheyt

mijn mama, 90 jaar ; twee maal borstkanker, 1 maal darmkanker en nu moet ze opnieuw 25 bestralingen ondergaan; huphup Nelly huys!

Chantal De Keuster

Voor Leen en Anneke

Sarah Cantoro

Broere for broere

Kristof Van Damme

Voor wie nu vecht, gevochten heeft, overwonnen heeft of verloren heeft .... weet dat er van je gehouden wordt !!! ❤️❤️❤️

Sandra De Schryver

Anneke

Antoon Robbens

Anneke

Jacqueline Danneels

Claudine Poelman

Kathy Vandenbussche

Claudine Poelman. Het is al vijf jaar dat we onze lieve zus Claudine moeten missen . Ook zij zal nooit verloren gaan en wordt nog dagelijks door heel veel mensen gemist .

Kathy Poelman

Wandelen voor de Yves van toporganisator Esther & wandelen voor Yves Henderickx van mijn allerliefste tweeling! Twee mannen en vooral toppapa's die deze wereld helaas moet missen.

Hanne Willems

Aan opa Weiss. Hij heeft hard gestreden, maar jammer genoeg de strijd verloren aan longkanker. Veel liefs van Isabel, Frank en Heidi

Isabel Piens

Yves, papa van Céline, Amandine & Charlotte

Roos Van der Veken

Omdat niemand verloren gaat! Yves blijft voor altijd bij ons.

Esther Verhamme

Voor mijn papa Yves die ik 3 jaar geleden verloor aan kanker.

Familie Henderickx

Speciaal voor jou Kim

Dimitry Van der Sype

Mijn lievelingstante Miche voor altijd in mijn ❤️

Nadine Van Egten

Lieve Franck

Bieke Van Roy

Pepe, je bent 3 jaar geleden gestorven aan die verschrikkelijke ziekte. De sterkste persoon die ik kende heeft het gevecht verloren. Je was zelf een fervent wandelaar en mocht je hier nog geweest zijn, ben ik er zeker van dat je SportYves had gesteund door mee te komen wandelen. Ik denk aan alle getroffenen wanneer ik dit zal doen, maar vooral aan jou. Ik mis je, pepeke x

Joyce De Vos

Arlette Moereels was de meest fantastische onthaalomi die we ons konden indenken voor onze 2 varkens

Wendy De Bruycker

Opa Piek

Anoniem

Speciaal voor jou, nonkel Yves

Witse Clincke

Op de eerste plaats is dit een herdenking aan ons mama die overleden is aan kanker. Vorig jaar was Wim één van de fietsende deelnemers, nu is hij zelf getroffen door kanker. Wimmeke, ik denk veel aan u en wens u nog veel moed en sterkte. Ook aan Myriam, de zus van mijn beste vriendin wens ik het allerbeste toe in haar strijd tegen dat "zwarte beest". Liefs Magda VW

Magda Van Wassenhove

}